Si të regjistroni biznesin tuaj

Snapfood rrit fitimin tuaj dhe thjeshton procesin e porosisë suaj. Në vetëm një klikim mund të jeni pjesë e jona. Kliko "Aplikoni tani" për të plotësuar formularin dhe filloni shpërndarjen këtë javë.

Aplikoni Tani
  • Regjistrohuni online

    Plotësoni një formular me të dhënat e biznesit tuaj.

  • Do të kontaktoheni nga ne

    Ne do t’ju kontaktojmë menjëherë për të marrë të gjithë informacionin e nevojshëm prej jush në mënyrë që të bëheni pjesë e Snapfood.

  • Filloni të merrni porosi

    Pasi të jeni bërë pjesë e Snapfood, do të filloni të merrni porosi nga klientët e tij.

Restorantet kanë besim tek ne

Ne garantojmë bashkëpunimin me restorantet më të mira, të cilat ofrojnë për klientin një shumëllojshmëri ushqimesh të një cilësie të lartë.

Filloni të merrni porosi këtë javë

Ju lutemi na siguroni disa informacione rreth biznesit tuaj në formularin e mëposhtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të mundemi.