Kliko dhe Ushqehu
Kurseni kohë, Hani Mirë

Snapfood ua bën më të lehtë porositjen e ushqimit. Mjafton të ndiqni vetëm disa hapa të thjeshtë, për të patur ushqimin tuaj të preferuar në vendin e kërkuar.

Puno me ne

Hapa të vogla çdo ditë

Ushqimi na mban gjallë. Ajo që na bashkon të gjithë ne është pasioni për ushqimin. I tillë është Snapfood. Jemi treguar të kujdesshëm në çdo detaj dhe të tillë do të tregohemi dhe në përzgjedhjen e restoranteve për t’ju shërbyer ushqimet më cilësore.

Fillimi duket i vështirë, por jo i pamundur. Ne besojmë që të gjithë së bashku do të sjellim diçka ndryshe. Ushqehuni me pasion dhe me dashuri. Ushqehuni me Snapfood!

Thjesht Snappy

Porositni ushqimin tuaj të preferuar në vetëm pak hapa.

Nuk ka pasur kurrë një mënyrë më të lehtë për të bërë një porosi online. Me Snapfood ju kurrë nuk do të jeni të uritur.

Provoje

Kush mund ta përdorë Snapfood?

Snapfood është mënyra më e lehtë për një klient për të porositur ushqimin online dhe një mundësi e shkëlqyer për restorantin, për të rritur të ardhurat dhe klientët.

Klienti

Në vetëm pak hapa porositni ushqimin tuaj të preferuar në adresën që dëshironi. Akoma nuk keni një llogari tuajën? Çfarë po prisni ende?!

Regjistrohuni tani
Restoranti

Mjafton që të regjistroheni për t'u bërë pjesë e listës sonë të restoranteve. Do të përfitoni shumë!

Aplikoni tani

Shtypi

Për informacion në media, kontaktoni press@snapfood.al

Shkarkoje

Na kontaktoni

Për informacione të tjera ju lutemi të na kontaktoni në:

Rruga "Sami Frashëri", Qendra Metropol